Urimi i ministrit të Mbrojtjes Rrustem Berisha me rastin e festës së Vitit të Ri 2020

Me rastin e festës së vitit të Ri 2020, ministri i Mbrojtjes zoti Rrustem Berisha u uron vitin e ri 2020, të gjithë zyrtarëve dhe oficerëve të Ministrisë së Mbrojtjes, ushtarëve, nënoficerëve dhe oficerëve të FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve vendor dhe ndërkombëtar:

Gëzuar dhe urime festa e Vitit të Ri 2020, me suksese të reja, me shumë shëndet, paqe dhe lumturi në familjet tuaja.

Rrustem BERISHA
Ministër i Mbrojtjes

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.