Në Kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, sot do të mbahet ceremonia e betimit të rekrutëve të rinj të FSK-së

Në Kazermën e FSK-së “Skënderbeu” në Ferizaj, sot, më 24 dhjetor, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet ceremonia e betimit të rekrutëve të rinj të FSK-së. Në këtë ceremoni të pranishëm do të jenë liderët më të lartë shtetërorë si dhe zyrtarë të lartë vendorë e ndërkombëtarë.

Ftojmë mediat të marrin pjesë duke respektuar masat e fundit të Qeverisë për parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19.

Paraprakisht faleminderit për bashkëpunimin!

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.