Ministri i Mbrojtjes Anton Quni shpreh urime për festën e Fitër Bajramit

Të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve vendor dhe ndërkombëtar të besimit islam:
Urime festa e Fitër Bajramit, me shumë shëndet, solidaritet midis njerëzve, paqe, suksese, respekt dhe dashuri në familjet tuaja.
Anton Quni
Ministër i Mbrojtjes

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.