MINISTRI QUNI URON BESIMTARËT ORTODOKS PËR FESTËN E KRISHTLINDJEVE

Me rastin e festës së Krishtlindjeve Ortodokse, Ministri i Mbrojtjes zoti Anton Quni, të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë të Kosovës, miqve dhe bashkëpunëtorëve të besimit ortodoks, vendor dhe ndërkombëtar, përzemërsisht ju uron:

Gëzuar dhe urime festa e Krishtlindjeve për shumë mote, me shumë shëndet, paqe, suksese, mirëqenie dhe lumturi në familjet tuaja.

Anton QUNI Ministër i Mbrojtjes

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.