Ministri Mehaj priti në takim ambasadorin e Danimarkës në Kroaci, Ole Henrik Fries-Madsen

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, priti në takim ambasadorin e Danimarkës në Kroaci, Ole Henrik Fries-Madsen.Në këtë takim u diskutua për bashkëpunimin bilateral në fushat e interesit të përbashkët në mes të Republikës së Kosovës dhe Mbretërinë e Danimarkës.Gjithashtu, në takimin mes ministrit Mehaj dhe ambasadorit Fries-Madsen, temë e veçantë ishte edhe vlerësimi i mundësive investive të kompanive daneze në Kosovë, në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.