Ministri Mehaj në vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Pas përfundimit të vizitës së suksesshme në Republikën Federale të Gjermanisë, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, sot do të vazhdojë vizitën zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.Me këtë rast, ministri Mehaj do të takohet me homologen e tij, Radmila Shekerinska.Më pas, ministri Mehaj do të takohet me kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe ministrin e Punëve të Jashtme, Bujar Osmanin.Gjithashtu, gjatë kësaj vizitë zyrtare, ministri Mehaj do të zhvillojë një vizitë në Akademinë Ushtarake të Maqedonisë së Veriut, ku do të takojë kadetët e FSK-së që janë duke vazhduar shkollimin e tyre profesional në këtë Akademi.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.