Ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha uron për festën e Krishtlindjeve

Ministri i Mbrojtjes zoti Rrustem Berisha uron për festën e Krishtlindjeve të gjithë pjesëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, miqtë dhe bashkëpunëtorët e besimit katolik. Gëzuar dhe urime festa e Krishtlindjeve për shumë mote, me shumë shëndet, paqe, suksese dhe lumturi në familjet tuaja.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.