Ministri i Mbrojtjes Anton Quni uron besimtarët katolik për Festën e Pashkëve

Ministri i Mbrojtjes Anton Quni, të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes, ushtarëve dhe oficerëve të FSK-së, qytetarëve të besimit katolik të Kosovës, këshilltarëve ushtarak të vendeve mike, pjesëtarëve të KFOR-it, NALT-it, atasheve ushtarak, miqve dhe bashkëpunëtorëve të besimit katolik ju uron Festën e Pashkëve: GËZUAR DHE URIME FESTA E PASHKËVE PËR SHUMË MOTE, ME SHUMË SHËNDET, PAQE, SUKSESE DHE LUMTURI NË FAMILJET TUAJA.

Në këto momente feste, një urim të posaçëm Ministri Quni ju drejton, të gjithë atyre që në këto ditë vështira të pandemisë së COVID-19 gjinden larg familjeve të tyre dhe për të gjithë ata që janë duke shëbyer në detyra të ndryshme larg familjeve të tyre.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.