Ministri dhe gjeneralët e FSK-së bënë homazhe te shtatorja e Zahir Pajazitit

Me rastin e 23 – vjetorit të rënies së heronjve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha, ministri i Mbrojtjes z. Rrustem Berisha së bashku me zëvendëskomandantin e FSK-së, gjeneralmajor Enver Cikaqi, gjeneral brigade Naim Haziri dhe udhëheqës të lartë të Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë të Kosovës bënë homazhe dhe vendosën kurora lulesh te shtatorja e heroit Zahir Pajaziti në Prishtinë dhe te vendi i rënie së tre dëshmorëve në fshatin Pestovë, Komuna e Vushtrrisë, në nderim të jetës dhe veprës së tyre të pavdekshme.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.