Marrëveshje bashkëpunimi në mes Ministrisë së Mbrojtjes dhe institutit ATOMI

Sot në Ministri të Mbrojtjes u nënshkrua marrëveshja në mes të Ministrisë së Mbrojtjes dhe “Institutit ATOMI”, për bashkëpunim të ndërsjellët në fushat me interes të përbashkët. Na ana e Ministrisë së Mbrojtjes marrëveshjen e nënshkroi Sekretarja e Përgjithshme zonja Rozafa Ukimeraj, kurse nga ana e “Institutit ATOMI”, zonja Naime Hoxha, drejtoreshë.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.