Kompania e Kërkim Shpëtimit e Gardës Kombëtare të Kosovës gjen trupin e pa jetë të qytetares së zhdukur nga Mushnikova e Prizrenit

Sot rreth orës 14:00, togu për kërkim në male, i kompanisë së e kërkim shpëtimit i Regjimentit të Mbrojtjes Civile të Gardës Kombëtare (FSK), së bashku me Policinë e Kosovës dhe banorët lokal, gjetën trupin e pa jetë të qytetares B. Gj. Nga fshati Mushnikovë i Prizrenit, e moshës 69 vjeçe e deklaruar e zhdukur që nga data 26.09.2019.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.