Komandot e FSK-së udhëtojnë për në Mbretërinë e Bashkuar për pjesëmarrje në garën e njohur “Cambrian Patrol 21”

Pas përgatitjeve intensive dhe tejet sfiduese, ekipi i FSK-së udhëtoi sot për në Mbretërinë e Bashkuar për të marrë pjesë në garën e famshme “Cambrian Patrol 21”. Komandot e FSK-së pritet që të na përfaqësojnë në mënyrë dinjitoze dhe të kthehen me rezultate shumë të larta nga kjo sfidë.Gara e njohur ndërkombëtare “Cambrian Patrol 21” është një ndër garat ushtarake më të njohura në botë ku marrin pjesë mbi 100 ekipe nga ushtritë e mbarë botës.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.