Gjeneral Rama pret në takim lamtumirës këshilltarin ushtarak, kolonel Kurtpinar

Komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama priti sot në takim lamtumirës oficerin e forcave turke kolonel Mehmet Kurtpinar i cili shërbeu në cilësi të këshilltarit ushtarak të tij dhe ministrit të mbrojtjes Anton Quni. Gjeneral Rama e falënderoi për bashkëpunimin dhe angazhimin e tij në këshillëdhënie profesionale si dhe i dëshiroi suksese në detyrat dhe përgjegjësitë në të ardhmen. Nga ana e tij, kolonel Kurtpinar, shprehu mirënjohjen për bashkëpunimin e ngushtë si dhe vlerësimin e lartë për cilësinë e lidershipit të treguar dhe dinamikës së realizimit të aktiviteteve të planifikuara, duke potencuar edhe nivelin e lartë të ministrisë dhe forcës gjatë menaxhimit të krizës së shkaktuar nga COVID-19.

Në fund, me motivacion për shërbimin vetëmohues, gjeneral Rama, kolonelin Akpinar e dekoroi me medalje. Kurse në emër të ministrit Quni , medaljen me motivacion për kontributin dhe përkrahjen e dëshmuar gjatë misionit të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së ia dorëzoi, këshilltari i tij ushtarak, kolonel Hamdi Pollomi.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.