FSK gjen trupin e pajetë në Klinë

Gjatë ditës së sotme ekipet e Kërkim-Shpëtimit të Zhytjes të Gardës Kombëtare të FSK-së, pas marrjes së informacioneve për një person të rënë në lumë në fshatin Deiq të Komunës së Klinës, FSK ka angazhuar ekipet KSH për intervenim dhe në koordinim me Policinë e Kosovës kanë filluar operacionin e kërkimit- shpëtimit, pas disa orë kërkimesh të pandërprera ekipet kanë arritur të gjejnë lokacionin ku personi me inicialet V.K është gjetur pa shenja jete.
Sipas procedurave trupi i pajetë i është dorëzuar autoriteteve për procedurat e mëtejme.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.