Ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës nuk është Ditë e hapur

Disa portale dhe media sociale kanë njoftuar, jo saktë; se manifestimi „DITA E FORCËS“ më 27 nëntor 2019, „do të jetë ditë e hapur për qytetarë“.
Njoftojmë të gjitha mediat dhe qytetarët; se ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës, nuk është ditë e hapur për qytetarë.
Pjesëmarrja në ceremoninë e organizuar me rastin e Ditës së Forcës, bëhet vetëm me ftesa zyrtare.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.