Udhëzimet Administrative

Udhëzimi Administrativ (MM) Nr. 03/2020 për arsimim dhe stërvitje

Udhëzimi Administrativ (MM) Nr. 02/2020 për shqyrtimin e pastërtisë së figurës në Forcën e Sigurisë

UDHËZIM ADMINISTARTIV (MM) NR. 01/2020 PËR MIRËMBAJTJE LOGJISTIKE NË FORCËN E SIGURISË SË KOSOVËS

 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30