Njoftime

Njoftim për rekrutimin e Sekretarit të Përgjithshëm

Thirrje për Shprehje të Interesit nga Organizatat e Shoqërisë Civile për të monitoruar proceset e prokurimit publik në Ministrinë e Mbrojtjes“

Ftesë / Njoftim për media: FSK-ja shënon „Ditën e Forcës“

Ftesë / Njoftim për media Mbahet ceremonia e certifikimit të rekrutëve të rinj të FSK-së, gjenerata e dytë - 2019

Njoftim për kandidatët të cilët kanë kaluar SAT testin provues, testin e Inteligjencës, dhe testin ECL për shkollim në Akademinë e Forcave Ajrore dhe Akademinë Ushtarake –West Point të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Njoftim për kandidatët e përzgjedhur për shkollim në Republikën e Turqisë

Njoftim - Kandidatët e përzgjedhur për Javën Zero në QSU-FSK

Njoftim për testimet në Universitetit Amerikan (AUK)

Njotim për kontrollë mjekësore

NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët për qendrën e shkollimit në Republikën e Turqisë, se me datë 19.07.2019, ora 0845L në kazermën “ADEM JASHARI” – Prishtinë, do t’i nënshtrohen Intervistës

Njoftim për Intervistë - QSU

Njoftim për qendrën e shkollimit në Republikën e Maqedonisë Veriore


NJOFTIM - Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë konkurruar në konkurset e brendshme, të shpallura më 08.07.2019

NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët për qendrën e shkollimit në Republikën e Turqisë, se me datë 15.07.2019, ora 0830L në kazermën “ADEM JASHARI” – Prishtinë, do t’i nënshtrohen testit kualifikues akademik (në gjuhën turke).

NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët për QSU-FSK, se me datë 12.07.2019, ora 0830L në kazermën “ADEM JASHARI” – Prishtinë, do t’i nënshtrohen testit fizik.

NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët për qendrën e shkollimit në Republikën Federale të Gjermanisë dhe Republikën e Kroacisë, të cilët kanë përfunduar ekzaminimin mjekësor me datë 09.07.2019.

NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët për QSU-FSK se me datë 10.07.2019 duke filluar nga ora 0830L në kazermën “ADEM JASHARI”, Prishtinë do t’i nënshtrohen testit në gjuhën angleze ALCPT.

Lista e kandidatëve që do t'i nënshtrohen testit të aftësive në formën e testit të përgjithshëm të intelegjencës

Njoftim për aplikantet për kadet 2019-2020Pjesëtaret e Komponenës së Rezervës Aktive të FSK-së, se kontrollat mjekësore do të fillojë sipas orarit ne Institutin e Mjekësisë së Punës ne Kastriot (Obiliq) duke filluar nga data 27-30.05.2019

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30