KONKURS PËR REKRUTIMIN E REKRUTËVE TË RINJ - USHTARË AKTIV PËR SHËRBIM NË FSK

31.05.2019Njoftim për rezultatet e konkursit- Rekrutet e rinjë 201906.05.2019NJOFTIM NGA MINISTRIA E MBROJTJES- Orari për kontrollë mjekësore, 06.06.201903.05.2019Njoftim nga Ministria e Mbrojtes- Lista e kandidatëve për kontrollë mjekësore19.04.2019NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton të gjithë kandidatët se me datën 23.04.2019 do filloj faza e testit të radhës – Intervista. 19.04.2019Plani i Intervistës17.04.2019NJOFTIM - Ministria e Mbrojtjes i njofton të gjithë kandidatët të cilët kanë kaluar fazën e parë të testimeve (Testi i njohurive të përgjithshme dhe testi fizik), të cilët janë përzgjedhur për të ju nënshtruar testit të radhës (Intervistës).17.04.2019Lista e kandidatëve22.03.2019NJOFTIM - Njoftohen kandidatët që kanë konkuruar për rekrutë/OR1 të Forcës së Sigurisë së Kosovës, në konkursin e shpallur më 11.02.2019, e të cilët kanë munguar në testim më datën 21.03.2019 dhe 22.03.2019, se do t’u mundësohet të marrin pjesë në procesin e testimit më datën 25.03.2019 22.03.2019Orari shtese per testim me 25.03.201921.03.2019Njoftim për kandidatët që kanë munguar në testim21.03.2019Orari shtesë për testim01.03.2019GRUPET E KANDIDATËVE DHE KOHA E TESTIMEVE01.03.2019ORARI I TESTIMEVE28.02.2019Njoftim kandidatëve që kanë aplikuar për rekrutë të FSK-së 11.02.2019KONKURS - Për rekrutimin e rekrutëve të rinj të Forcës së Sigurisë së Kosovës
Grada; Rekrut/OR-1
08.02.2019Formular Aplikimi për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK)08.02.2019Posteri - KONKURS PËR REKRUTIMIN E REKRUTËVE TË RINJ - USHTARË AKTIV PËR SHËRBIM NË FSK08.02.2019Fletpalosje - KONKURS PËR REKRUTIMIN E REKRUTËVE TË RINJ - USHTARË AKTIV PËR SHËRBIM NË FSK

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31