Ambasadori britanik përgëzon njësitin e FSK-së për suksesin e treguar në “Cambrian Patrol 2021”

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Nicholas Abbott, i është drejtuar me një letër Komandantit të FSK-së, gjenerallejtënant, Rrahman Rama, të cilin e ka përgëzuar për suksesin e treguar të njësitit të FSK-së në ushtrimin e famshëm ndërkombëtar “Cambrian Patrol 2021”, ku fituan medaljen e argjendtë.Në këtë letër, ambasadori Abbott thekson se në konkurrencë me mbi njëqind ekipe të forcave të shteteve të ndryshme të botës, performanca e njësitit të FSK-së ishte e jashtëzakonshme. Ky ushtrim tejet sfidues organizohet për çdo vit ne Uells të Mbretërisë së Bashkuar ku marrin pjesë njësitet më të mira nga ushtria britanike dhe nga shumë vende të tjera.  

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31