Ministri Mehaj vizitoi Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst

 Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, gjatë vizitës së tij që po zhvillon në Mbretërinë e Bashkuar, sot vizitoi Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst, e cila është një ndër akademitë ushtarake më të njohura në Botë.Në këtë Qendër, përveç oficerëve të ushtrisë britanike dhe shumë vendeve të botës, studimet i realizojnë edhe oficerët e FSK-së.Me këtë rast, ministri Mehaj u prit edhe nga komandanti i Akademisë Ushtarake Mbretërore Sandhurst, gjeneral major Duncan Francis Capps.Gjithashtu, gjatë kësaj vizite takoi edhe studentë-oficerët e FSK-së që studiojnë aktualisht në këtë Akademi.Ministri Mehaj me këtë rast theksoi se pritja e ngrohtë miqësore nga gjeneral Capps dhe përshtypjet e ndërsjella mes studentë-oficerëve dhe stafit të Akademisë ishin dëshmi e fuqishme për zgjerimin e mëtejmë të bashkëpunimit me akademinë Sandhurst.

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30