Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj uron besimtarët ortodoks për Festën e Pashkëve

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes, ushtarëve dhe oficerëve të FSK-së, qytetarëve të besimit ortodoks të Kosovës, këshilltarëve ushtarak të vendeve mike, pjesëtarëve të KFOR-it, NALT-it, atasheve ushtarak, miqve dhe bashkëpunëtorëve të besimit ortodoks ju uron Festën e Pashkëve. Gëzuar dhe urime Festa e Pashkëve për shumë mote, me shumë shëndet, paqe, suksese dhe lumturi në familjet tuaja. Në këto momente feste, një urim të posaçëm Ministri Mehaj ju drejton, të gjithë atyre që në këto ditë vështira të pandemisë së COVID-19 gjinden larg familjeve të tyre dhe për të gjithë ata që janë duke shërbyer në detyra të ndryshme larg familjeve të tyre.

Armend Mehaj,
Ministër i Mbrojtjes 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31