Ministri i Mbrojtjes Anton Quni shpreh urime për Festën e Kurban Bajramit

Të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve vendor dhe ndërkombëtar të besimit islam:

Urime festa e KURBAN BAJRAMIT, me shumë shëndet, solidaritet midis njerëzve, paqe, suksese, respekt dhe dashuri në familjet tuaja.

Urojmë që festën e Bajramit dhe të gjitha festat tjera, t’i presim në kushte më të mira, pa frikë nga infeksionet e pandemisë, por së bashku me vizita të ndërsjella ashtu si ka qenë tradita. Urime dhe me fat!

Anton Quni,
Ministër i Mbrojtjes  

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31