Nëntoger Paçarizi diplomon në Shkollën e Xhenios Luftarake të Forcave të Armatosura të Turqisë

Në Komandën e Shkollës së Xhenios Luftarake të Forcave të Armatosura të Turqisë në Izmir, pas shkollimit 6 mujor, prej datës 13 janar deri më 3 korrik 2020, oficeri i FSK-së, Nëntoger Bener Paçarizi ka përfunduar me sukses Kursin Bazik për Xhenio Luftarake.

Në kursin përkatës gjashtë mujor, nëntoger Paçarizi diplomoi me sukses në mesin e 120 kursantëve, ku përveç kursantëve nga vendi pritës, kursin përkatës e ndoqën edhe 13 kursantë nga 7 vende të ndryshme të botës. Ky sukses është edhe një vlerë e shtuar në kapacitetet e FSK-së me kuadro specialistike të nevojshme për ngritjen dhe avancimin e aftësive profesionale të FSK-së në funksion të përmbushjes së misionit të ri si forcë ushtarake dhe detyrave ligjore të saj.  

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31