FSK-ja nderon të rënët në masakrën e Rezallës

Sot, me rastin e 20-të vjetorit të masakrës së Rezallës, një delegacion i Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, të prirë nga gjeneral majori Gëzim Hazrolli, drejtor i Drejtorisë për Operacione në Ministrinë e Mbrojtjes, gjeneral brigade Xhevahir Geci, gjeneral brigade Naim Haziri, kolonelët Avdi Rraci dhe Milaim Musliu, vizituan Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Rezallë, dhe në shenjë nderimi për të rënët bënë homazhe dhe vendosen lule të freskëta. 
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31