Ka ndërrua jetë Jasmina Rexhiq zyrtare e Ministrisë së Mbrojtjes

Njoftojmë të gjithë kolegët e punës dhe zyrtarët e Ministrisë së Mbrojtjes se, pas një sëmundje të gjatë, dje, më 8.02.2019, ka ndërrua jetë Jasmina Rexhiq, zyrtare e Ministrisë së Mbrojtjes. Jasmina ka punuar në Sekretarinë e Ministrisë së Mbrojtës, përkthyese.

Ministri i  Mbrojtjes Rrustem Berisha dhe sekretari i Përgjithshëm Shkëlzen Sylaj, në emër të gjithë punonjësve të Ministrisë, ju shprehin ngushëllime të gjithë familjarëve, miqve dhe kolegëve të punës.

Varrimi bëhet me 09.02.2019, nga ora 1300, në varrezat e qytetit në Lipjan. Funerali niset nga Xhamia e qytetit në Lipjan.

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31