Urimi i ministrit të Mbrojtjes Rrustem Berisha për Krishtlindjet Ortodokse 2019

Të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve të besimit ortodoks:   GËZUAR DHE URIME FESTA E KRISHTLINDJEVE ORTODOKSE PËR SHUMË MOTE, ME SHUMË SHËNDET,  PAQE, SUKSESE DHE LUMTURI NË FAMILJET TUAJA.


Rrustem BERISHA
Ministër i Mbrojtjes
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31